Владо

Владимир Кръстев

Персоналнен треньор

Завършил следдипломна квалификация към Националната Спортна Академия – курс за инструктори по културизъм и фитнес. Има сертификат за персонален фитнес треньор от американския курс C.O.R.F.I.T.  Продължава  да се усъвършенства, като завършва Частен професионален колеж по спорт „Био Фит“, получавайки четвърта степен на професионална квалификация Инструктор по фитнес. Основна цел в неговите разнообразни тренировки е постигането на баланс между здраве, сила и красота.

Вече десет години е член на екипа на фитнес Галерия.

Иван Симеонов

Персонален треньор

Дългогодишен състезател по бокс и кик-бокс

Завършил е Националната Спортна Академия, специалностите: Физическо възпитание и треньор по бокс и кик-бокс.  Дългогодишен опит като треньор по бокс,  с богат опит в подготовката както на професионални атлети, така и на любители на спорта. Вече осем години е член на екипа на фитнес Галерия.

Дани-Йорданова Димитрова

Кинезитерапевт масажист

Завършила Национална Спортна Академия „Васил Левски“, специалност Кинезитерапия – бакалавър.  Има  магистърска степен по Ортопедия и травматология. С дългогодишен опит в областта на рехабилитацията, масажите и антицелулитните терапии. Цени общуването и контакта с клиентите си, като подхожда индивидуално и уважително към всеки един. Има завършен курс по рефлексотерапия, лимфен и мануален масаж. Вече десет години е член на екипа на фитнес Галерия

Емил Кузманов

Персоналнен треньор

Повече от двадесет години има опит като инструктор, като последните десет години е член на екипа на фитнес Галерия. Емо е предпочитан треньор от хората, които искат да подобрят двигателната си активност, функционалност, баланс и мобилност на тялото.  Има опит в подготовката на състезатели в различни спортове. Самият той активно се занимава с планинско колоездене и сноуборд.